February 8, 2011

come on lahhhh

kenapa la ek. ape la susah sgt kau nk phm aku? ape yg susah sgt kau nk ikut ckp aku? ape yg susah sgt kau nk serius skit dgn aku? maybe dgn yg lain dorg boleh sabar. tp setiap org thp kesabaran dia lain2 lah. so phm la skit. aku bkn mintak bnde bdoh pon. bkn bnde yg sia2. bnde ni pntg. kalau dr awal lg kau da bg, x jadi la bnde ni. tp SEMUA bnde nk kne ikut plan kau kn. kne ikut ckp kau kn. org lain punya plan, semua xleh pkai. semua x guna. yelah. aku phm. kau ketua. haihh. kau pnh x consider skit ape yg org lain pk, yg org lain rase? sng ckp prasaan lah. ade? hmph. aku kt sini da sebulan lebih dah. tp aku x nmpk langsung concern kau dkt aku. ntah aku jd org ke x. kau ade amik tau? tang tu kau anggap aku da besar. baguslah. tp tang keputusan? aku ni mcm bdk2 kau buat. haihh. mengeluh pun x guna dah. kau ttp akan mcm tu jgk. so dr sini, biarlah aku betul2 berdikari. biarlah aku x nyusahkan kau lg. wish me luck. kadang2 aku kecewa ngan persepsi korg kt aku. aku tau aku ni mate duitan, gilakan harta. tp sebagai seorang manusia, bkn tu je yg aku nk dr korg. perhatian?layanan?jagaan?ambil berat? korg sndri tau aku ni anak manja. tp korg mcm tu jgk. hampa skit lah.

pape pun jadi, air dicincang xkn putus. aku punya bodoh, x smpai thp nk memutuskan air tu lagi. aku boleh pk. dan aku tau kau pon boleh.

sekian.

3 comments:

  1. air boleh kalau nak cincang, gune chain saw. hehehe

    ReplyDelete
  2. hurm saba k apit ape lagy problem nye ni ?

    ReplyDelete
  3. nana : cuba lah
    bbm : pjg nk cite bbm..

    ReplyDelete