July 6, 2011

kerja cuti aku

okay skrg dah lega skit dah lepas geram. skg nk cite ape aku dah buat.

cuti haritu, aku melepaaakkkk je kt umah, jalan2..bg puas dulu..1hb haritu aku baru start keje..nsb baik czn aku ni pgkt besar la jgk kt satu fastfood restaurant ni..haaaa..1st time keje fastfood..kelakar la sial..baru keje 4 hari tp mcm2 aku jumpa..alhamdulillah, bertambah pengalaman dan pengetahuan aku tentang kehidupan..

keje yg aku buat, masak2 burger tu okay lah kan..jap lg, czn aku tu mntk tlg hntr delivery..mslhnye, motor xde..ha amik kau delivery pakai kereta! hahaha..kemain lg..korg pnh dgr fastfood delivery service pakai kete?x kannn..haaa...letup x tmpt aku..hahaha..esoknye plak, aku blajar jaga counter..makaihh..semua bnde aku kene blajar..tp aku suka..sbb belajar bnde baru..lgpun org dah percaya kt aku, xkan aku nk tolak kn..thanks epeng!
semalam suwey gilaaaa! delivery pakai motor kesayangan aku, VS tu. jap lagi tgh nk hntr, rosak xleh start. dah tu tpon mmbe, 10 mnit baru dpt. tukar moto jap nk g hntr. cari rumah customer dah 10 minit. berpeluh2! dah smpai kt pintu rumah, anjing menyalak2 pulak! mcm mane la aku nk bg mknn tu. last2 ltk luar je pastu aku blah. org tu amik sndri kt luar. kelakar la sial jadi rider. hahaha. tp kalau aku dpt jd rider permanent, gaji lagi masyuukkk..yg tu kadang2 je..mintak2 lah dpt nnt. amin.

kalau korg nk tau tmpt keje aku, ha ni dia............

 kalau korg rajin dtg lah. hehehehe.. rasenye mcm tu je nk ckp psl ni. 
sekian. thanks for reading. :)

2 comments:

  1. burger king mane?leh makan free ni.hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahahaha..kt petronas tmn tsek..dtg lahhhh...

    ReplyDelete