January 17, 2013

Hhuuuaaaarrrrggggghhhhhhh!!!!

Haaaa dah kenapa tu menjerit tu? Tu la perasaan aku sebaik saja aku hantar last paper aku haritu. Dah habis final woooiiiii!!! Aku rasa nak jerit2 je kt dlm hall tu lps penjaga pekse aku amik kertas aku. Kenapa exam kali ni kemain excited bila dah habis? Sebab ni dah sem last aku woiiiii!!!

Bhahahahaha! Mcm org gila dah aku rasa. Asik nak jerit je. Nak update blog psl exam pun x smpt, bz sgt study. (Study la sgt)

Mcm2 jgk la aku lalui. Kalau korg perasan dah lama aku x post2 meroyan. Sbb alhamdulillah, aku rasa aku dah boleh terima dunia yg kejam ni. Haha. Syukur sgt2 aku dpt overcome perasaan aku yg sedih, sakit tu. Kan aku ckp, time heals everything. Rasa mcm dah lali dah. Nk usaha lebih2 pun, mcm bangang je tepuk tgn sebelah je kan. So be it. Hidup aku pun tenang je baru2 ni.

Yg penting, aku dah x pk dah psl mslh2 tu semua. Yg aku pk, nak spend time ngan kwn2 aku selagi masih ada masa. Pasni x jmpe lg dah dorg.

Sedih gila weyh. Td kemas2 rumah sama2, smlm karok sama2, rasa mcm nak hangout lg ngan dorg. Sbb dorg ni gila. Nnt mst aku rindu kegilaan dorg. Hmmm :(

But moving on is a part of life. Kita xkan duduk kt tmpt yg sama smpai bila2. Kecuali satu tempat je. Bak kata lecturer aku, setiap yg bermula akan ada akhirnya. Itu lumrah hidup. Hidup akan ada mati, siang akan ada malam, kredit pun ada tamat tempoh, makanan pun ada expired, bnyk lg la contoh. Semua bnde la sng cite.

So sekarang ni aku amik peluang yg ada untuk spend time ngan dorg. Untuk dijadikan kenangan. Sanggup tau aku balik lmbt sbb pasni dah balik jb kan.

Ape jgk la jd kt kitorg nnt. Masing2 dah kene cari kerja. Dah masuk alam baru. Kdg2 rasa x sabar jgk nak kerja, nak cari duit, nak support family. Giitteewww. Hahaha.

Pjg pulak la kan post ni. Sbb dah lama x cite. Tu yg semua keluar tu. K la. Nak tido dah.
Thank you for reading. Good night. Assalamualaikum.
:)

1 comment:

  1. Engine rushing, the activity tag heuer replica with men, had been right now pleasant on the worldwide size, also it had been which excitement associated with pace which drawn a brand new variety of timekeepers the actual sports activities chronograph. Chronograph fake hublot up to after that actually Rolex's personal had been rolex replica sale along with set aside, delicate flavor, however which was absolutely no match for that roaring rolex replica uk as well as sparkling fresh paint from the planet's quickest rushing devices. Jack port Heuer understood exactly what he or she had been performing. in early stages, he or she rolex replica sale their places about the peak associated with motorsport, Method 1, tasking buddy as well as rushing car owner Jo Siffert in order to deliver their wrist watches one of the paddock, generating replica watches sale the actual name associated with very first non-motorsport recruit within F1.

    ReplyDelete